Biga Meslek Yüksekokulu Spor Şenlikleri Ödül Töreni
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen 18. geleneksel spor şenlikleri 17 Mart-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleştirildi. Biga Meslek Yüksekokulu spor şenliklerine; erkeklerde voleybol, basketbol ve futbol takımları ile katıldı.

Erkeklerde basketbol takımımız ikincilik, voleybol takımımız ise üçüncülük başarısını elde etmiştir. Futbol takımımız ise yarı final maçını şanssız şekilde kaybederek dereceye girememiştir. Yapılan müsabakalarda Biga Meslek Yüksekokulunu başarıyla ve centilmence temsil eden öğrencilerimize 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü konferans salonunda Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Şemun Tayyar ile spor koordinatörü Müfit Yardımcı tarafından ödül töreni düzenlendi. Yapılan törende konuşan Doç.Dr. Ş. Tayyar ''sizler okulumuzu layıkıyla temsil ettiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Spor centilmenlik, dostluk, heyecan, arkadaşlık ve sosyalleşme demektir. Sizler derslerinizin dışında sporla uğraşarak kendinizi diğer öğrenci arkadaşlarınızdan birer adım daha ön plana çıkardınız. Mezuniyet sonrası da spordan kopmayarak iş hayatınızda başarılar elde edeceğinize inanıyorum'' dedi. Sporcu öğrencilerimize teşekkür belgeleri verilerek, tören ikram ile son buldu.

172-ikbw-r1.jpg
172-ikbw-r2.jpg