Biga Meslek Yüksekokulu Personelinden Prof. Dr. Suat UĞUR’a Ziyaret

Biga Meslek Yüksekokulu personeli, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı aynı zamanda Biga Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Sayın Prof. Dr. Suat Uğur’u makamında ziyaret etmişlerdir.

11 Eylül 2018 Salı günü Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ile akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Uğur; ”Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Biga Meslek Yüksekokulu ve personelini bundan sonraki süreçte de desteklemeye devam edeceğim.” demiştir.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü; ”Sayın hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde kurumumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm personel adına teşekkür ederim.” demiştir. Günün anısına Öğr. Gör. Bilgücü tarafından Prof. Dr. Uğur’a plaket takdim edilmiştir.