Biga Meslek Yüksekokulu Personeli Kahvaltıda Bir araya Geldi.

Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, 21 Kasım 2018 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuz yemekhane salonunda Müdür Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve müdür yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.

Öğr. Gör. Emine ÇETİN, Öğr. Gör. Ahmet KURT ve Öğr. Gör. Serhat FİLİZ’in bebeklerinin dünyaya gelmesinden dolayı hediyelerinin de takdim edildiği toplantıda konuşan  Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü; “Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz kahvaltı etkinliğimize hoşgeldiniz. Bebekleri dünyaya gelen sayın hocalarımıza aidiyet sandığından vermiş olduğumuz hediyelerini takdim etmek istiyoruz. Tekrar bebeklerimize analı-babalı ve sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Katılımlarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum.” demiştir.