Biga Meslek Yüksekokulu Personeli 2018 Yılına Veda Etkinliğinde Bir araya Geldi.

26 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 14:30’da Biga Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda Akademik ve İdari personelin katılımı ile “2018 Yılına Veda Etkinliği” düzenlendi.

Katılımın hayli yüksek olduğu etkinlikte bir konuşma yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ “Zaman çok çabuk geçiyor, bir yılı daha geride bıraktık, akademik takvim olarak ise güz yarıyılını tamamladık, final sınavlarını yapıyoruz. 2019 yılının tüm personelimize ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.” dedi. Etkinlik; akademik ve idari personelin bayanları tarafından kesilen pastanın ikram edilmesi ile sona erdi.