Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Biga Meslek Yüksekokulu ile Polonya Dabrowa Gornızca Üniversitesi ile arasında Erasmus personel hareketliliği konusunda karşılıklı anlaşma yapılmıştı
Biga Meslek Yüksekokulu Akademik Personelinden Yrd.Doç.Dr.Ahmet Uzatıcı, Öğr.Gör.Ertuğrul Bilgücü, Öğr.Gör.Selin Nehir ve Öğr.Gör.Ayşin Aşkın 27-31 Mayıs 2016 tarihlerinde Polonya/Krakow'da bulunan Dabrowa Gornızca Üniversitesine teknik inceleme ve araştırma gezisine katılmışlardır.

Gezi hakkında bilgi veren Biga Meslek Yüksekokulu Erasmus Koordinatörü Öğr.Gör.Selin Nehir; ''Gezi kapsamında Çanakkale ilimizin, Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımı ile ilgili sunumlar yapılmıştır. Ayrıca Dabrowa Gornızca Üniversitesi ile Meslek Yüksekokulumuz arasında Erasmus personel hareketliliği konusunda karşılıklı anlaşma yapılmış olup, bu kapsamda önümüzdeki yıl Meslek Yüksekokulumuz akademik personelinden bir veya iki hocamız bir hafta süre ile Dabrowa Gornızca Üniversitesinde çeşitli eğitim faaliyetlerinde bulunacaklardır. Ayrıca stajyer öğrenci değişim programları ile ortak AB projelerinin hazırlanması konularında da işbirliği yapılması kararları alınmıştır. Ziyaretimiz Dabrowa Gornızca Üniversitesinin gezilmesi ile tamamlanmıştır.'' demiştir.

288-xugh-r1.jpg
288-xugh-r2.jpg
288-xugh-r3.jpg
288-xugh-r4.jpg
288-xugh-r5.jpg
288-xugh-r6.jpg
288-xugh-r7.jpg