Biga Meslek Yüksekokulu İdari Personeli Kahvaltıda Bir araya Geldi.

2018-2019 Akademik Yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Biga Meslek Yüksekokulu idari personeli, 28 Haziran 2019 Cuma günü Meslek Yüksekokulumuz kamelyasında, Müdür V. Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL ve Yüksekokul Sekreteri Basri ÇORAK'ın katılımıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından, Meslek Yüksekokulumuzda İSKUR TYP Programı kapsamında çalışmakta olup görev süresi aynı gün sona eren Hatice KOTMAN ve Gülten YAMAN'a veda pastası kesildi ve kendilerine kurumumuza değerli katkıları için teşekkürlerimizin bir ifadesi olarak hediye takdim edildi. İdari personelimizin görüş ve önerilerinin sunumu sonrasında, kahvaltı etkinliğimiz sona erdi.