Biga Meslek Yüksekokulu ÇOMÜ Tanıtım Günlerinde Tanıtıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ÇOMÜ Tanıtım Günleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Rektörlük Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen, Terzioğlu Kampüsü (Çanakkale) eski BESYO Binasında gerçekleştirilen organizasyonda Biga Meslek Yüksekokulu hazırladığı stant ile göz doldurdu. Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü, Öğr.Gör. Ayşin Aşkın ve Öğr. Gör. Serpil Aday'ın görevli oldukları tanıtım günlerinde lise öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıldı. ÇOMÜ tanıtım günlerini değişik il ve ilçelerden birçok lise öğrencisinin gezdiği ve üniversitemizin farklı birimleri hakkında bilgiler aldıkları ifade edildi. Biga MYO Müdürü Doç.Dr.Şemun Tayyar yaptığı açıklamasında "başta emeği geçen ve katkı sunan değerli öğretim elemanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Okulumuz adına yakışır şekilde tanıtıldı. 2014-2015 eğitim-öğretim yılında kontenjanlarımızın nitelikli öğrenciler tarafından tercih edilmesinde bu gibi etkinliklerin önemi büyük" dedi.

169-dduj-r1.jpg
169-dduj-r2.jpg