BİGA MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Biga Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 13.30' da Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur başkanlığında gerçekleştirildi. Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2014-2015 öğretim yılının değerlendirmesinin yanısıra 2015-2016 akademik yılı ders kayıtları, ders ve sınav programları, öğrenci stajları, laboratuvar ve uygulamaları gibi gelecek dönem yapılacak faaliyetler ve eğitim çalışmaları görüşüldü.

Eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda ayrıca bölüm başkanları bölümleri ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştılar. Dilek ve temennilerle son bulan toplantı sonunda, akademik personele ikramda bulunuldu.

219-rzsr-r1.jpg
219-rzsr-r2.jpg