Biga Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Biga Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 13.30' da meslek yüksekokulu konferans salonunda yapıldı. Yeni eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin konuşulduğu toplantıda Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Şemun TAYYAR;sağlıklı,huzurlu ve başarılı bir akademik yıl temennisinde bulundu.

Tüm öğretim elemanlarının hazır bulunduğu toplantıda, yeni akademik yıla ilişkin görüş ve öneriler paylaşıldı. Akademik genel kurul toplantısında geçmiş dönem değerlendirildi.Toplantının içeriğinde 2014-2015 akademik yılı ders kayıtları, ders ve sınav programları, ders yoklama çizelgeleri,öğrenci stajlarının değerlendirilmesi, laboratuvar ve uygulamalar ele alındı. Toplantıda yüksekokulumuz eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Öğretim elemanlarının lisansüstü çalışmaları ile diğer akademik çalışmalarının desteklenmesi konuları oybirliği ile kabul edildi. İsteyen öğretim elemanlarının söz almaları ve dilek – temennilerle toplantı son buldu.

182-htzt-r1.jpg
182-htzt-r2.jpg