Biga Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - 13 Eylül 2013

Biga Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 13 Eylül 2013 Cuma günü saat 14.30' da Biga MYO toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yeni eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin konuşulduğu toplantıda Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Şemun TAYYAR, yeni akademik yılın öğrenci ve öğretim üyesi/görevlilerine başarı getirmesi temennisinde bulunarak göreve yeni başlayan öğretim görevlilerinin kendilerini tanıtmalarını istedi.

Tüm öğretim üyesi/görevlilerinin hazır bulunduğu toplantıda, yeni akademik yıla ilişkin görüş ve öneriler paylaşıldı.Toplantının içeriğinde 2013-2014 akademik yılı ders ve sınav programları, ders yoklama çizelgeleri,öğrenci stajlarının değerlendirilmesi ele alınırken önceki yıl karşılaşılan güçlükler öğretim üyesi/görevlilerinin görüş ve önerileri doğrultusundadeğerlendirmeler ile devam etti. Toplantıda aynı zamanda yüksekokulumuz eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması için nelerin yapılabileceği tartışıldı.