Biga Meslek Yüksekokulu 2013 Yılı Mezunlarını Coşkuyla Uğurladı - 20 Haziran 2013

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 18 Mart Stadyumunda düzenlenen törenle 2013 Yılı Mezunlarını görkemli bir biçimde uğurladı. Mezuniyet törenine Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, Baro Başkanı Bülent Şarlan’ın yanı sıra çok sayıda mülki amir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, Prof. Dr. Ramazan Gülendam, akademik ve idari personel ile 7 bin mezunun aileleri katıldı. Tören Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner başkanlığında akademik personelin aileleri selamlamasıyla başladı. Ardından fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu öğrencilerinin tören yürüyüşü gerçekleşti. Tören yürüyüşünde coşkulu anların yaşandığı görüldü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibinin gösterisi izlendi.

Biga Meslek Yüksekokulu birincisi Gıda Teknolojisi Programından Hande Üstünay’a Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar diplomasını ve mezuniyet hediyesini takdim etti. Daha sonra diğer mezun öğrencilerimize yüksekokulumuz öğretim üyeleri tarafından diplomaları dağıtıldı. Diplomalarını alan Biga Meslek Yüksekokulu öğrencileri, mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı. Tören mezun öğrencilerimizin hocaları ile hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.