Biga Kaymakamı Mustafa Can Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Biga Kaymakamlığı'na yeni atanan Mustafa Can, 16 Ekim 2017 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Can'a Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur tarafından Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgiler verildi. Stajyer Kaymakam Mustafa Berk Çelik, Biga İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ile Öğr. Gör. Bahaddin Zayim'in de katıldığı görüşmede ayrıca bölgemiz ile Meslek Yüksekokulu arasındaki işbirliğini arttıracak projelerin hayata geçirilmesi dile getirildi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonunda Kaymakam ve beraberindekiler, Meslek Yüksekokulu kampüsü içerisinde bulunan Gençlik Merkezi inşaat alanını gezdiler. Yapımına yeni başlanan inşaat hakkında yapımcı firma Önay Mimarlık Mühendislik Şirketi yetkilisi Mahmut Baykan tarafından bilgilendirme yapılmıştır.