Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN’ın Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne Ziyareti

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, 16 Kasım 2020 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyarette Öğr. Gör. Figen KILIÇ ile Meslek Yüksekokulumuz Sekreteri Basri ÇORAK hazır bulundular.

Ziyarette; Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Biga Meslek Yüksekokulu arasındaki iş birliğinin yanı sıra, düzenlenebilecek ortak projeler ile Meslek Yüksekokulumuz Süt ve Ürünleri Uygulama biriminde üretilen ürünlerin pazarlanmasına yönelik e-ticaret için yapılabilecekler ve markalaşma noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Dekanımıza nazik ziyareti için teşekkür ederiz.