Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt KILIÇ, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Şuayip KOTMAN Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt KILIÇ, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Şuayip KOTMAN 18 Eylül 2018 Salı günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ’yü makamında ziyaret etmişlerdir.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’ün de katıldığı görüşmede; 2018-2019 Akademik yılının başlaması nedeniyle yeni dönemimizin hayırlı ve başarılı geçmesinin yanısıra öğrenci kontenjanları, öğrenci kayıtları, Meslek Yüksekeokulumuzun Ramazan Aydın Yerleşkesine taşınması, Kalite Güvencesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ayrıca Prof. Dr. BACAK, Doç. Dr. KILIÇ ve KOTMAN geçtiğimiz günlerde Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ hocamızı tebrik ederek başarı dileklerini iletmişlerdir.