Biga Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü İmzalanmıştır.

Biga Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tahsin ERGÜN, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Suat UĞUR’u makamında ziyaret etmişlerdir.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ve Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM’in de katıldığı görüşmede iki Okul arasında;  Sosyal ve Bilimsel İşbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokal kapsamında; Biga Meslek Yüksekokulu ile Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında mesleki, bilim, spor ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesi, eğitim, öğretim ve yönetimde kalitenin yükseltilmesi, sürekli gelişimin sağlanmasına yönelik ortak projelerin hazırlanması ve uygulanması planlanmaktadır.