Biga Devlet Hastanesi Gönüllü Stajyerleri Belgelerini Aldılar
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Dayanışma ve Ekonomik Araştırmalar Topluluğu'nun başlatmış olduğu, Biga Devlet Hastanesinde yürütülen ve bu yıl ikincisi yapılan ''Gönüllü stajyer ve refakatçi projesi'' 15 gönüllü ile tamamlandı. ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Biga Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımıyla 01.09.2014 tarihinde başlayan proje 23.05.2014 tarihinde son buldu. Proje kapsamında öğrencilerimiz hasta danışmanlığı ve idari kadro bölümlerinde staj yaparak hastane personeline ve halka hizmet verdiler.

Hasta memnuniyetini arttırmak ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla faaliyette bulunan üniversite topluluğumuzun bu projesi önümüzdeki yıllarda da devam ettirilecek. Tamamlanan proje sonunda belge dağıtım töreni Biga Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi. Törende ilk olarak hastane başhekimi duygu ve düşüncelerini belirten konuşmasını tamamladıktan sonra gönüllüler tek tek duygu ve düşüncelerini açıkladılar. Hastane başhekimi Op.Dr. Alper Fırat POLAT gönüllü stajyerlerin Biga Devlet Hastanesinin fahri personeli olduklarını, mezuniyetleri sonrası kapılarının ve gönüllerinin her zaman kendilerine açık olduğunu ifade etti. Topluluk danışmanı Yrd.Doç.Dr. İsmail SEKİ öğrencileriyle gurur duyduğunu söyleyerek onlara teşekkür etti.Projeye katılan ve başarıyla projelerini tamamlayan gönüllülerin teşekkür belgeleri Hastane Başhekimi Op. Dr. Alper Fırat POLAT, ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Şemun Tayyar, İdari ve Mali İşler Müdürü Hatice ERCAN DİZMAN ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem AYDIN tarafından verildi.

175-eqdh-r1.jpg