Biga Değerleri TopluluğundanBiga Kaymakamı Sn. Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN'a ziyaret
23 Mart 2016 Çarşamba günü, Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yardımcısı aynı zamanda Biga Değerleri Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Bahaddin Zayim ve Öğrenci Temsilci Konseyi Başkanı Ramazan ATAÇ'tan oluşan heyet, Biga Kaymakamı Sayın Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN'a makamında ziyaret düzenlemiştir. Öğretim Görevlisi Bahaddin ZAYİM tarafından topluluğun kuruluş amaçları, hedefleri ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi sunulduğu ziyarette ayrıca Meslek Yüksekokulumuzun öğrenci projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Biga Değerleri Topluluğunun bundan sonraki çalışmalarının destekçisi olacağını belirten Biga Kaymakamı Sn. Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN bu anlamda Meslek Yüksekokulunda düzenlenecek olan ''Biga'nın Bugünü ve Yarını'' konulu konferansta konuşmacı olarak katılacaklarını belirtmişlerdir.

265-uioi-r1.jpg