Biga Değerleri Topluluğu Yeni Üye Kaydı ve Tantıtım Amaçlı Stand Açtı.

2018--2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri kapsamında Biga Değerleri Topluluğu üyeleri, tanıtım ve yeni üye kaydı çalışmaları için 16-17 Ekim 2018 tarihlerinde stand açmışlardır.

Biga Değerleri Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencisi Doğan Şenyaşa ve İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Ecem Yenice, topluluk çalışmalarıyla birlikte öğrencilerin liderlik vasıflarını, kişiler arası sosyal ilişkilerini ve karar verme becerilerini geliştirebileceklerini vurgulamışlardır. Ayrıca ders dışı zamanlarını yararlı bir şekilde geçirmeleri amacı ile yapılması düşünülen kültürel, sosyal ve eğitsel faaliyetler hakkında öğrencilere bilgiler vermişlerdir.

İki gün süren etkinlikte 106 öğrencinin topluluğa kaydı yapılmıştır.