Biga Belediyesi Kütüphanesi Dijital Kütüphane Sistemi Tanıtım Semineri

26 Aralık 2016 Pazartesi günü 14:00 -15.00 saatleri arasında Konferans Salonunda, EBSCO Eğitmeni Uğurcan ÖZKAN tarafından Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde hazırlıkları tamamlanan "Biga Belediyesi Kütüphanesi" Dijital Kütüphane Sistemi tanıtımı amaçlı seminer düzenlendi.

Dijital Kütüphane Sistemi EBSCO dijital veri tabanı tanıtımı amaçlı seminerde; dijital kütüphanenin konu başlıkları, genel kapsamı ile öğrencilerin veri tabanına nasıl ulaşabilecekleri ve nelerden yararlanabilecekleri konusunda uygulamalı bilgiler verildi.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısı, öğrenci sorularının Uğurcan ÖZKAN  tarafından cevaplanması ile sona erdi.

Konferans etkinliğinin bitiminde günün anısına, Uğurcan ÖZKAN’a Biga Meslek Yüksekokulu Sekreteri Bayram Ali BAŞARAN tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.