Biga 2016- Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Sınav Koordinasyon Kurulunun Kahvaltı Etkinliği
Biga 2016- YGS Sınav Koordinasyon Kurulu üyeleri; Biga Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN, Biga İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen İlker Akif BALAN, İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal ARSLAN, İlçe Nüfus Müdür Vekili Sibel BOZ; ÖSYM Biga Sınav Merkezi Yöneticisi ve aynı zamanda Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Suat UĞUR'un misafirliğinde 9 Mart 2016 çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Kahvaltıdan sonra, 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan 2016- YGS Sınavı için gerekli hazırlıkların görüşüleceği Koordinasyon Kurulu toplantısına geçilmiştir.
257-irmc-r1.jpg