Biga 2016- Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı.
2016-YGS Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı Biga Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN Başkanlığında ÖSYM Biga Sınav Merkezi Yöneticisi Doç. Dr. Suat UĞUR, Biga İlçe Jandarma Komutan V. İlker Akif BALAN, Biga İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal ASLAN ve Biga İlçe Nüfus Müdür V. Sibel BOZ'un katılımlarıyla 09 Mart 2016 günü saat 10:00' da Biga Meslek Yüksekokulunda yapıldı.

Toplantıda adayların mağdur olmamaları için TC Nüfus Cüzdanlarını yenileyebilmeleri konusunda Nüfus Müdürlüğü' nün sınav günü 07:00 - 10:15 saatleri arasında açık tutulması ile 2016-YGS sınavının güven ve huzur icerisinde gerçekleşmesi için alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

İlçemizde gerçekleştirilecek olan ''2016 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'' nın huzur ve güven ortamında yapılması ve sınava girecek adayların sınavlarının başarılı geçmesi konusunda dilek ve temennilerde bulunuldu.

258-pbjl-r1.jpg