Biga 2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Görevlileri Eğitim Toplantısı Yapıldı

Biga 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Sınav Görevlileri Eğitim Toplantısı 18 Kasım 2016 Cuma günü saat 16:00'da Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı.

Sınav Koordinatörü Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR başkanlığında yapılan toplantı bina sınav sorumluları, bina sınav sorumlu yardımcıları ve bina yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda katılımcılara, sınavın kurallara uygun ve başarılı bir biçimde gerçekleşmesi için yapılması gerekenleri ve değişen bazı uygulamaları anlatan sınav koordinatörü UĞUR; “Önümüzdeki pazar günü gerçekleştirilecek olan sınav, ülkemiz genelinde yaklaşık 3500.000 aday ve 550.000 görevlinin katılımı ile Biga'da ise 4200 adayın ve 651 görevlinin katılımları ile gerçekleştirilecektir.” demiştir.