Bazı Okul Yönetimleri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler.

Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa KOROZ, Müdür Başyardımcısı İslam UYSAL ve Müdür Yardımcısı Serap ÖZDEMİR ORUÇ, Şehit İbrahim Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şeyma ŞAHİN ve Müdür Başyardımcısı Aynur AKYIL, Hamdibey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nail CAN ile Biga İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Necmettin GÜDER 13 Aralık 2017 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR’u makamında ziyaret etmişlerdir.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İlçemiz Biga’da bulunan ortaöğretim kurumları ile Meslek Yüksekokulumuz arasında işbirliğini artıracak sosyal ve bilimsel projelerin hayata geçirilmesi, eğitim kalitesinin arttırılması ve öğrenci kontenjanları konularında görüş alışverişinde bulunulmuştur.