Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Aramıza Yeni Katılan KAYA ve UGUR Hocalarımız İle Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 12:00’de Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda, aramıza yeni katılan Gıda ve İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nergis KAYA ile Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Hülya UGUR hocalarımız ile tanışma toplantısı düzenlenmiştir.

Aynı zamanda 2017 - 2018 Akademik yılının son toplantısı özelliğini taşıyan etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR, “Nergis KAYA ve Hülya UGUR hocalarımıza aramıza hoş geldiniz diyor, Okulumuza katkılarını bekliyor, akademik hayatlarında başarılar temenni ediyoruz.'' demiştir. Meslek Yüksekokulumuzda görev almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren hocalarımız, böylesine sıcak bir ortamda karşılandıkları için herkese teşekkür etmişlerdir.

Akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte ayrıca Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Coşkun BORLAT ve Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim GÜNEŞ’e evlilik hediyesi, Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Görevlisi Musa SİLAHÇIOĞLU’na bebek hediyesi takdim edilmiştir. Toplantı, katılımcılara pasta, baklava-börek ikramı ile sona erdi.