Aramıza Yeni Katılan Hocalarımıza Tanışma Toplantısı Düzenlenmiştir

26 Ekim 2016 Çarşamba günü Okulumuz toplantı salonunda, aramıza yeni katılan Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Coşkun BORLAT ile Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Emine ÇETİN hocalarımıza tanışma toplantısı düzenlenmiştir.

Aynı zamanda 2016-2017 Akademik yılının ilk toplantısı özelliğini taşıyan etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Suat UĞUR, ''Coşkun BORLAT ve Emine ÇETİN hocalarımıza aramıza hoşgeldiniz diyor, Okulumuza katkılarını bekliyor, akademik hayatlarında başarılar temenni ediyoruz.'' dedi. Akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte ayrıca Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Görevlisi Emrah OĞUZ'a evlilik hediyesi takdim edildi. Toplantı, katılımcılara pasta ikramı ile sona erdi.