Aramıza Yeni Katılan BÖYÜKATA, GÜNEŞ ve UYAR hocalarımız ile tanışma toplantısı

29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14.00'de Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda, aramıza yeni katılan Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Görevlileri Kerim BÖYÜKATA ve İbrahim GÜNEŞ ile Atatürk İlkeleri İnkılâp Tarihi Okutmanı Hakan UYAR hocalarımız ile tanışma toplantısı düzenlenmiştir.

Aynı zamanda 2016 - 2017 Akademik yılının son toplantısı özelliğini taşıyan etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR, “Kerim BÖYÜKATA, İbrahim GÜNEŞ ve Hakan UYAR hocalarımıza aramıza hoş geldiniz diyor, Okulumuza katkılarını bekliyor, akademik hayatlarında başarılar temenni ediyoruz.'' demiştir. Meslek Yüksekokulumuzda görev almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren hocalarımız, böylesine sıcak bir ortamda karşılandıkları için herkese teşekkür etmişlerdir.

Akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşen toplantı, katılımcılara baklava-börek ikramı ile sona erdi.