Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Akademik Yükselme Toplantısı Düzenlenmiştir
25 Mayıs 2016 Çarşamba günü, Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda akademik ve idari personelinin katılımları ile gerçekleştirilen etkinlikte, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. A.Gülin ESER'in Yrd.Doç.Dr. olarak göreve başlaması nedeniyle toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr.Suat UĞUR; ''Bugüne kadar Meslek Yüksekokulumuza vermiş olduğunuz hizmetlerin bundan sonra da artarak devam etmesini diliyoruz. İnşallah doçentliğinizi de en kısa sürede görürüz.'' demiştir. Yrd.Doç.Dr. A.Gülin ESER hocamız da ''Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm personele teşekkür etmiştir.''

Toplantıda ayrıca kısa bir süre önce ameliyat olan Öğr.Gör. İsmail HACIKURU hocamız yaptığı konuşmada; ''Ameliyatım öncesi ve sonrası gerek hastaneye gerekse evime gelen gerekse telefonla arayan tüm akademik ve idari personelimize çok teşekkür ediyorum. Ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu anladım.'' demiştir.

Akademik ve idari bazı konularında ele alındığı toplantı, Yrd. Doç. Dr. A.Gülin ESER hocamızın kestiği pastanın ve Öğr.Gör. İsmail HACIKURU hocamızın hazırlattığı böreklerin personele ikram edilmesi ile sona erdi.

285-grfg-r1.jpg
285-grfg-r2.jpg
285-grfg-r3.jpg