Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
Biga Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 12 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 13:00 de Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Şemun TAYYAR, Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT ve Öğr.Gör. Fatih ÖZER, bölüm başkanları ve öğretim üyesi/elemanlarınının katılımıyla yüksekokul toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Güz yarıyılının değerlendirildiği ve bahar yarıyılında gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin görüşüldüğü toplantının başında Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Şemun TAYYAR, bahar yarıyılının öğrenci ve öğretim üye/elemanlarına başarı getirmesi temennisinde bulundu.      Yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda aynı zamanda yüksekokulumuz eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılabilmesi için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

149-oeoo-r1.jpg
149-oeoo-r2.jpg