3. Mezun-Kariyer ve Bahar Etkinlikleri Öncesi Son Toplantı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu Başkanı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül başkanlığında Program Temsilcisi öğrencilerimiz ile 7 Mayıs Salı günü okulumuz müdürlük toplantı salonunda son toplantı yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu ve Program Temsilcisi öğrencilerin birlikte hazırladığı etkinlikler bir kez daha gözden geçirildi. 14-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliklerde görev alacak Program Temsilcisi öğrenciler arasında görev dağılımı yapıldı.

14 Mayıs 'ta çeşitli aktivitelerin yer aldığı açılış gününün ardından, 15-16 Mayıs' ta çeşitli sektörlerin temsilcilerine okulumuz ev sahipliği yapacak. Tüm akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz.

#bigameslekyuksekokulu #onsekizmartuni