Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Farkındalık Ziyaretleri Gerçekleştirildi.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ve Meslek Yüksekokulu Öğrenci Çalışma Komitesi Üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Biga Naz Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden öğrenci komitesi üyeleri, kurucu müdür Ayşenur Sevinç Kocaoğlu ve eşi Tekin Kocaoğlu’dan bilgi aldılar. Kurumun öğretmenleri ve öğrencileri ile samimi ve sıcak söyleşi gerçekleştiren üyeler, toplu fotoğraf çekiminin ardından kurumdan ayrıldılar.

Günün anısına ikinci ziyaretlerini Rengin Rehabilitasyon Merkezine yapan öğrenciler; kurucu müdür Melek Hasdemir’den bilgi aldılar. Ziyarette öğrenciler ile birlikte çiçek dikimi gerçekleştiren komite üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler ile keyifli dakikalar yaşadılar.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Öğrenci Çalışma Komitesi Başkanı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül; “Onlarla aramızda hiçbir farkın olmadığı ve sevginin her engeli aşabileceğini vurgulamak amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz farkındalık etkinlerinde, her iki kuruma da öğrencilerimize göstermiş oldukları sıcak ilgi ve yakınlık dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” demiştir.