Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

2019-2020 Akademik Yılı Kayıtları Başladı.

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı, Biga Meslek Yüksekokulunu kazanan öğrencilerin kayıtları 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü başladı.

Biga Kaymakamı Sayın Mustafa CAN Meslek Yüksekokulumuza kaydını yaptıran Yerel Yönetimler programı öğrencisi Bilgenur ERCAN’a kimlik ve öğrenci belgesi takdiminde bulunmuşlardır. Ayrıca Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Suat UĞUR, Gıda Teknolojisi programına kayıt yaptıran Aylin DURAN’a hediye takdiminde bulunarak başarı dileklerini sunmuşlardır. Törende ayrıca öğrencimize Biga Belediye Başkanı Vekili Nazım Hikmet KESKİNER tarafından kimliğini ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih AKYIL tarafından ise öğrenci belgesi takdim etmişlerdir.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR ile Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Bahaddin ZAYİM ve Öğr.Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’ün de hazır bulunduğu törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ;  ”Sayın Kaymakamım, rektör yardımcımız ve değerli misafirlerimizin katılımları bizleri onurlandırmıştır. Meslek Yüksekokulumuzu bu yıl 11 programda 439 öğrenci tercih etmiş olup, ilk kayıt işlemleri 23 Ağustos 2019 Cuma günü sona erecektir.” demişlerdir.