2018-2019 Akademik Yılı Kayıtları Başladı.

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı, Biga Meslek Yüksekokulunu kazanan öğrencilerin kayıtları 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başladı. Biga Kaymakamımız Sayın Mustafa CAN Meslek Yüksekokulumuza ilk kaydını yaptıran Pazarlama programı öğrencisi Asena ÖCAL’a ve Kooperatifçilik programı öğrencisi Mert ERTAŞ’a hediye takdiminde bulunarak başarı dileklerini sunmuşlardır. Ayrıca Biga Devlet Hastanesi Müdürü Hatice DiZMAN tarafından Gıda Teknolojisi programı öğrencisi Aleyna AYBAY’a hediye takdiminde bulunulmuştur.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL İle program danışmanlarının da hazır bulunduğu törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Bahaddin ZAYİM;  ”Sayın Kaymakamım ve değerli misafirler katılımlarınız bizleri onurlandırmıştır. Meslek Yüksekokulumuzu bu yıl 11 programda 441 öğrenci tercih etmiş olup kayıt işlemleri 7 Ağustos 2018 Cuma günü sona erecektir.” demişlerdir.