Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

2016-2017 Güz Yarıyılı Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Biga Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 18 Ocak 2017 Çarşamba günü Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Suat UĞUR ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı, Müdür Doç. Dr. Suat UĞUR'un  açılış konuşmasıyla başladı. Biga Meslek Yüksekokulunun 62 personel, 2590 öğrenci ile önemli bir kurumsal yapı olduğunu vurgulayan UĞUR, Ağaköy- Ramazan Aydın Yerleşkesinde, inşaatına yakında başlanacak olan yeni binamıza taşındığımızda halen yaşadığımız atölye - laboratuvar gibi sorunların sona ereceğine inanıyorum.” demiştir.

Konuşmasında İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Yasası gereği staj yapmak isteyen öğrencilerin, İSG eğitimi almak zorunda olduklarını belirten UĞUR, bu sene ki İSG eğitiminin, 9-10 Mart 2017 günlerinde Biga Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirileceğini ifade etmiştir.

Konuşmasında bölüm bilgilerinin güncellenmesi, kayıt yenileme işlemleri, sınavlar, teknik geziler, STK'lar ile işbirliğinin arttırılmasına yönelik faaliyetler gibi konularda görüşlerini belirten UĞUR; “2016-2017 bahar yarıyılında da öğretim elemanlarımızın aynı hassasiyet ve başarıyı göstermelerini bekliyoruz.” demiştir. Toplantı, bölüm başkanlarının bölümleri ile ilgili düşünce ve taleplerini belirtmesi ile devam etti.

Ayrıca ön değerlendirme sonucu belirlenen logo çalışmaları hakkında öğretim elemanlarının görüşleri alınarak konunun yakın tarihte Yüksekokul Kurulunda ele alınmasına karar verildi.

Akademik Genel Kurulu, öğretim elemanı sorularının Müdür Doç. Dr. Suat UĞUR tarafından cevaplandırılmasının ardından Türk Dili Okutmanı Cüneyt SAYIT’a  bebek hediyesinin takdim edilmesi ile sona erdi.