2015-2016 AKADEMİK GÜZ YARIYILI GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Biga Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 16 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 14.00' de Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur başkanlığında gerçekleştirildi. Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2015-2016 öğretim yılının değerlendirmesinin yanısıra oryantasyon programları, öğrenci stajları, laboratuvar ve uygulamaları gibi gelecek dönem yapılacak faaliyetler ve eğitim çalışmaları görüşüldü. Toplantıda Meslek Yüksekokulumuza ait bir logo çalışması da başlatılmıştır. Ayrıca öğretim elemanlarımızın Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğinin arttırılmasına yönelik görüş alışverişlerinde bulunulmuştur.

Eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda, bölüm başkanlarının görüş ve önerileri paylaşılarak dilek ve temennilerin ardından ikram ile toplantı tamamlanmıştır.

227-eezm-r1.jpg
227-eezm-r2.jpg