1. Langırt Turnuvası Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz kantin alanında 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü 1. Langırt Turnuvası düzenlendi.

Sportif faaliyetler kapsamında düzenlenen turnuvanın organizatörlüğünü Öğr. Görevlisi Coşkun BORLAT yapmıştır. 16 ekibin (32 öğrenci) ikili maç üzerinden mücadele ettiği turnuvada, 11 top üzerinden ilk 6 sayıya ulaşan ekip galip sayılmıştır. Oldukça heyecanlı geçen müsabakalar sonunda turnuvanın şampiyonluğunu Makine Programı 1. sınıf öğrencileri Samet ULASI ve Burak BOZGUÇ kazanmıştır. Turnuvada ikinciliği; Okan ÖREN - Mehmet EKİCİ çifti, üçüncülüğü ise Resul BASMACI-Ahmet ÇALIŞKAN ikilisi elde etmiştir. Dereceye giren öğrencilere madalyaları Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve Muradiye ÖZEL ÖDÜL tarafından takdim edilmiştir. Ayrıca turnuvanın şampiyon öğrencilerine 1 adet gram altın hediye edilmiştir.