Yerel Yönetimler Programının Gümüşçay Belediyesi Gezisi

Biga Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler programı, 10.05.2018 Perşembe günü Gümüşçay Belediyesi'ne gezi gerçekleştirmiştir. Programı Danışmanı Öğr.Gör. Filiz DENİZ ile Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı ve aynı zamanda Gümüşçay Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ali DAYIOĞLU’nun organizasyonunda gerçekleştirilen gezide öğrenciler, Belediye çalışanları ile bir araya gelmişlerdir. Ziyarette, bir yerel idari birimi yerinde inceleme fırsatını bulan öğrenciler, belediye personellerine çeşitli sorular yöneltmişlerdir.

Gümüşçay Belediyesi yetkililerine göstermiş oldukları ilgi ve yaklaşım için teşekkür eden Yerel Yönetimler Programı Danışmanı Öğr.Gör. Filiz DENİZ; “Bugünkü gezimiz,  öğrencilerimizin yerel bir yönetimi yerinde incelemeleri ve gelecekte planlamayı düşündüğümüz organizasyonlar için büyük katkı sağlamıştır.” demiştir.