Rulmanlarla İlgili Konferans Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri öğretim görevlileri Sn. Mustafa DÜNDAR ve Sn. Serhat FİLİZ tarafından organize edilen "Rulmanlar" konulu konferans düzenlendi. 24 Nisan 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Saygılı Rulman firması teknik departman bölümünde çalışan Makine Mühendisi Furkan ŞEN katıldı.

Konferansta konuşan ŞEN; Saygılı Rulman firmasının şirket profili, temel seviye rulman bilgileri, Rulman montaj/demontaj bilgileri, NACHI 6000/22000 serisi rulmanların özellikleri ve doğru rulman seçimi hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında ara elemanın önemini ve geleceğini de anlatan ŞEN;  öğrencilerin konu ile ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans etkinliğinin bitiminde günün anısına, Furkan ŞEN’e Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İsmail HACIKURU tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.