Otomotiv Teknolojisi Programı Öğrencileri Vizeler Öncesi Moral Depoladı.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, 16 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen çiğ köfte etkinliğinde bir araya geldiler.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR’ün organize ettiği etkinlikte öğrenciler ile Okulumuzun akademik ve idari personeli müzik ve sohbet ortamında eğlendiler. Etkinlikte konuşan Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR,  ''Geleneksel hale getirmiş olduğumuz çiğ köfte etkinliği ile öğrenci arkadaşlarımızın birbirlerini daha iyi tanımalarını ve kaynaşmalarını  amaçlamaktayız.” demiştir.

Öğrencilerin motivasyonunun yüksek olduğu gözlenen etkinlik, neşeli bir şekilde sona erdi.