Otomotiv Teknolojisi Programı Moral Depoladı

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 2. sınıf N.Ö ve İ.Ö öğrencileri, 14-16 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen çiğ köfte etkinliğinde biraraya geldiler.

Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Zafer ÖZGÜR’ün organize ettiği etkinlikte saz, gitar ve canlı müzik eşliğinde öğrenciler ile Okulumuz akademik ve idari personeli eğlendiler. Etkinlikte konuşan Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Zafer ÖZGÜR,  ''Geleneksel hale getirmiş olduğumuz çiğ köfte etkinliği ile öğrenci arkadaşlarımızın birbirlerini daha iyi tanımalarını ve kaynaşmalarını  böylece  finaller öncesi moral depolamalarını amaçlamaktayız.” demiştir.

Öğrencilerin motivasyonunun yüksek olduğu gözlenen etkinlik, neşeli bir şekilde sona erdi.