Otomotiv Teknolojisi Programı 1.Sınıf Öğrencilerinin Gofret Partisi Etkinliği

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 1. sınıf N.Ö ve İ.Ö öğrencileri, 10 Aralık 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen ''Gofret Partisi''etkinliğinde biraraya geldiler. Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Otomotiv Teknolojisi N.Ö Programı Danışmanı Öğr.Gör.Zafer ÖZGÜR ve Otomotiv Teknolojisi İ.Ö Programı Danışmanı Öğr.Gör. Yavuz ŞAVK tarafından organize edilen etkinlik; sigara gibi kötü alışkanlıkların zararlarının anlatıldığı film gösterisi ile başladı. Ders geçme sistemi, not hesaplama, sınavlara hazırlanma, staj gibi konularda bilgilendirme amaçlı sunumun yapıldığı etkinlik, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Bahaddin ZAYİM'in öğrencilerden gelen soruları yanıtlaması ile sona erdi. Öğrencilere çikolatalı gofret ve meyve suyu ikramının yapıldığı etkinlikte Otomotiv Teknolojisi N.Ö Programı 1.Sınıf öğrencisi Hilkat YAVUZ tarafından rap müziğinden örnekler sunuldu.

340-mnpa-r1.jpg340-mnpa-r2.jpg