OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ ÇANAKKALE AYDOĞAN TOYOTA PLAZA’DA

04.05.2017 Perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı örgün ve ikinci öğretim ikinci sınıf öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR gözetiminde Çanakkale Aydoğan Toyota - Citroen firmasına teknik gezi düzenledi.

Gezi süresince öğrencilere servisin işleyişi, bakım - onarım ve satış hizmetleri konularında Servis Müdürü Yeşim GÜRSES ABACIOĞLU ve Servis Şefi Nazmi AYGÜN tarafından açıklamalar yapılmıştır. Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “başarının doğru çalışmak, aile ortamı atmosferinde sürekli KAİZEN felsefesi ile mümkün olabileceğini” belirten Aydoğan Plaza Genel Müdürü Sadık AYDOĞAN;  işgücü istihdamında aranan özellikler hakkında bilgi vermiştir.

Öğrencilere gösterilen ilgi ve yaklaşımlarından dolayı yetkililere teşekkür eden Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR; “Aydoğan Toyota - Citroen Plazanın Çanakkale’miz için önemli bir değer olduğunu, verdiği hizmetlerin ülkemizde 1.’likler olmak üzere defalarca Avrupa’da ödüller aldığını” belirtmiştir.

Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri Aydoğan Plaza’da kendilerine ikram edilen öğle yemeğinin ardından; ÇOMÜ Dardanos tesislerini, Terzioğlu Kampüsünü ve Çanakkale kordonu gezerek stres atmışlardır.