Öğrencilerimiz "E-Ticaret & E-İhracat" Konulu Seminere Katıldı

9 Mayıs Perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Pazarlama Programı Akademisyenlerimiz Öğr. Gör. Dr. Emine Çetin, Öğr. Gör. Figen Kılıç ve öğrencilerimiz "Elektronik Ticaret" dersi kapsamında, Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, Trendyol Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Cem Titiz tarafından verilen “E-ticaret nasıl yapılır?, Trendyol’da satış teknikleri ve tek tuşla mikro ihracat nasıl yapılır? “ konulu seminere katılım sağladılar. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen, Pazarlama Programı 1. Sınıf ve İşletme Yönetimi Programı 2.sınıf öğrencilerimizin katıldığı seminerin ardından soruları da yanıtlayan Cem Titiz’e ve işbirliği için Trendyol'a teşekkür ediyoruz.