Mobilya ve Dekorasyon Programından İşin Mutfağına Gezi
Biga MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı II. Sınıf öğrencileri ile Program Danışmanı Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN ve Öğr. Gör. Faruk ÇETİN rehberliğinde ülkemiz mobilya sektörünün en önemli firmalarından olan DOĞTAŞ A.Ş.'yeoryantasyon gezisi düzenlenmiştir.

Doğtaş Ar-Ge Müdürü Fatih Bayramlar öğrencilere Mobilyada Ar-Ge çalışmalarının önemini anlatarak; ürün tasarımı, boyutlar, renkler, detaylar, fonksiyonellik, konfor, kalite, farklılık, mekana uygunluk ve yeni yaklaşımlar hakkında detaylı bilgi vermiştir. Ardından Ar-Ge uzmanı Şener Şen mobilyaların imalatı ve uygulamasına yönelik konularda bilgi vermiş veyapılan uygulamaları yerinde göstermiştir.

Eğitim-Sanayi işbirliği doğrultusunda gerçekleştirilen ve örnek oluşturan bu çalışma ileöğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerinin artırılmasına, iş deneyimi kazandırılmasına ve mesleki farkındalıklarının artırılmasına katkı sağlanmaktadır.

315-aozq-r1.jpg
315-aozq-r2.jpg