Mobilya Ve Dekorasyon Programından Teknik Gezi

.

Meslek Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon programı 1. ve 2.sınıf öğrencileri; Malzeme ve Malzeme İşleme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN ve DOĞTAŞ Ar-Ge Uzmanı Şener ŞEN koordinatörlüğünde  ve   Mobilya ve Dekorasyon Programı danışmanı Öğr.Gör. Faruk ÇETİN gözetiminde DOĞTAŞ A.Ş. desteği ile 18.10.2017 tarihinde teknik gezi kapsamında İnegöl’de düzenlenen  38. MODEF EXPO 2017 Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katıldılar. Yerli ve yabancı mobilya firmalarının yoğun ilgi gösterdiği fuarda öğrenciler sektördeki önemli firmalarla görüşme, modern,  inovatif, tasarıma dayalı ürünleri görme ve endüstriyel gelişmeleri yerinde izleme imkanı buldular. Aynı zamanda öğrenciler mobilya markalarının tek bir çatı altında toplandığı en büyük mobilya AVM si olan Mobiliyum’u da ziyaret ettiler. Yeni mobilya malzemelerini, tasarımlarını ve sektördeki gelişmeleri yakından görme imkânı bulan öğrenciler etkinlikten memnun ayrıldılar.