Mobilya Ve Dekorasyon Programı Öğrencileri İSMOB Mobilya Fuarında
Mobilya ve Dekorasyon Programı 2. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN koordinatörlüğünde ve DOĞTAŞ A.Ş. Ar-Ge Müdürü Fatih BAYRAMLAR ve Ar-Ge Uzmanı Şener ŞEN'in  gözetiminde  konusunda dünyanın  en büyük üçüncü,  Türkiye'nin ise en büyük  fuarı olan ve 100.000‘den fazla mobilya profesyonelini buluşturan İstanbul Mobilya Fuarı 2015'e katıldılar.

Fuara katılan firma temsilcileri ile tanışma fırsatı bulan öğrenciler, İSMOB mobilya fuarına katılmanın kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu söylediler. Gelecek nesillere ayak uydurabilen ve teknolojiyi yakalamış bireyleri yetiştirmek için bu tür gezilerin önemli olduğunu belirten Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN bu organizayonların kendileri için çok önemli olduğunu açıkladı.

317-qmmf-r1.jpg
317-qmmf-r2.jpg