Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri İSMOB 2017 Fuarına katıldılar

Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri, Mobilya ve Dekorasyon Programı ve DOĞTAŞ AR-GE Uzmanı Şener ŞEN koordinatörlüğünde dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan -İSMOB 2017- İstanbul Mobilya Fuarına katıldılar.

Öğrenciler, Türkiye mobilya sektörünün 2017 modellerinin belirlendiği fuarda oturma odasından çocuk odasına, yatak odasından ofis mobilyasına kadar çok sayıda yeni ürünü tanıma fırsatına sahip oldular.

Malzeme ve Malzeme İşleme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN, Mobilya ve Dekorasyon Programı eğitim öğretim faaliyetine başladığı yıldan itibaren bölüm uygulama derslerini, doğrudan üretime katılarak Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından DOĞTAŞ A.Ş gibi büyük bir proseste gerçekleştirme fırsatı yakalamıştır. DOĞTAŞ A.Ş'ye bu fırsatı yakalamalarının bölümleri adına büyük avantaj olduğunu ve öğrencilerin eğitim hayatları boyunca elde edebilecekleri en önemli tecrübelerden birini edinmelerini sağladıkları için  teşekkür etti.