Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

MEYDERE GIDA TEKNİK GEZİSİ
28.04.2016 tarihinde Gıda Teknolojisi Programı 1 ve 2. sınıf örgün ve ikinci öğretim öğrencileri Öğretim Görevlileri Serpil Aday ve Yrd. Doç. Dr.A. Gülin Eser eşliğinde Meydere Gıda Firmasını ziyaret etmişlerdir.

Firma yetkililerince öğrencilerimize işletmenin iş akışı anlatılmış, öğrencilerimiz meyve-sebze işleme; hammadde kabul, ayıklama, yıkama, haşlama, IQF, paketleme, dondurma, depolama işlemlerini görmüş, yapılan mikrobiyal analizler hakkında bilgi edinmişlerdir. Yapılan bu teknik gezi ile öğrencilerimiz hem iş sektörü hakkında bilgi edinmiş hem de teorik bilgilerini uygulama işlemlerini görerek pekiştirmiştir.

352-ywel-r1.jpg