Meslek Yüksekokulumuzda Lösemi Hastalığına Farkındalık Etkinliği Yapıldı.

.

Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler Programı 1. Sınıf öğrencisi Mücahit Sezgin,  Yerel Yönetimler Programı 2. Sınıf öğrencileri Aslı Dursun ve Gizem Ogur ile Otomotiv Teknolojisi 2.Sınıf öğrencisi Halit Boğaçhan’ın gerçekleştirdiği farkındalık haftasında  LÖSEV'den temin edilen maskeler takılarak broşürler dağıtıldı. Temel hedefi, ülkemiz genelinde kanser tedavisinde %100 başarıya ulaşmak ve bunun içinde kanser yapan hastalıklara karşın başta gençler olmak üzere ve tüm toplumun biliçlendirilmesi olan etkinlik; 2-8 Kasım 2019 Lösemili Çocuklar Haftası boyunca açık kalacak. Etkinliğe başta Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Ertuğrul Bilgücü olmak üzere akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz yakın ilgi göstermişlerdir. Müdür Öğr.Gör.Ertuğrul Bilgücü; “Öğrencilerimizin çabalarını takdir ediyor, böylesine önemli bir konu da  yarattıkları farkındalık için kutluyoruz. Bizler daima onlara birlikteyiz.”demiştir.