Makine ve Metal Teknolojisi Bölümü öğrencileri Bursa Tüyap Fuarına Teknik Gezi Düzenledi

1- 4 Aralık 2016 tarihlerinde Bursa Tüyap Fuar alanında organize edilen Metal İşleme Teknolojisi Fuarına Makine ve Metal Teknolojisi Bölümü öğrencileri Öğr. Gör. Serhat FİLİZ ve Öğr. Gör. Mustafa DÜNDAR öncülüğünde teknik gezi düzenlenmiştir.

Fuarda çeşitli standları gezen öğrencilere, Dirinler Makine San. ve Tic. A.Ş. Firması Bursa Bölge Satış Sorumlusu İlhan ATKOŞAN tarafından firma hakkında genel bilgi ve ayrıca firmanın üretmiş olduğu CNC Torna/ Freze ve Eksantrik Presler ile ilgili teknik bilgiler verildi. Daha sonra fuarda sergilenen sektörün gelişmiş cihazları hakkında detaylı bilgilerin alındığı gezide, birçok makine faal durumda çalışırken gözlemlenmiştir.