Makine Programı Öğrencilerinden ''Proje Sergisi''
Biga Meslek Yüksekokulu Makine Programında öğrenim gören öğrenciler, program öğretim elemanlarının gözetiminde yıl boyunca tasarladıkları ve ürettikleri projelerini sergilediler.

Etkinlikte rüzgar gülü, salça makinesi, hidrolik prototip kepçe, helikopter, insansız maket tekne, CNC tezgahında işlenmiş Şehitler Abide Portresi, plastik enjeksiyon ve kauçuk kalıpları sergilendi.

Projedeki tüm ürünler yenilikçi ve özgün tasarımlara sahip olduğundan beğeni ve ilgi topladı. Etkinliğin açılışını yapan Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Şemun TAYYAR ''projelerde emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyorum. Ülkemizin kalkınması için mesleki ve teknik eğitimin ne kadar önemli olduğu son zamanlarda anlaşılmaktadır. Yapılan bu çalışmalar ile gençlerimize imkan sunulduğunda neler üretebileceklerini görebiliyoruz'' dedi. Yapılan ikram ile proje sergisi son buldu.

313-dykf-r1.jpg
313-dykf-r2.jpg